Ansatte

Stian Selheim - Daglig leder - tlf: 957 67 677
stian.selheim@kontorkompaniet.no
Stian har jobbet i kontormøbelbransjen siden han var ferdig med millitæret, kun avbrutt av studier, og en opplevelsesrik «dannelsesreise» i Asia på midten av 90-tallet. Han kom heldigvis hel hjem og har gått gradene i en av regionens hjørnestensbedrifter. Fra lagermedarbeider til sjåfør, montør, selger, salgssjef, og avdelingsleder, til nå selger og daglig leder i ny lokal utfordrer. Stian har et behagelig vesen, og er en mann du får tillit til. Han er opptatt av å holde det han lover, og å ikke love mer enn han kan holde. Han er ærlig i salget, og vet at kunder som blir behandlet skikkelig kommer tilbake. Men Stian er også en liten luring, hvis uskyldige fremtreden skjuler en mørk side som kommer frem når han stille lukker kontorets glassdører, imens han venter spent på å se hvem av kollegaene som i fin flyt setter nesa i døra denne gang. Og da hører man en leders humrende latter bak skilleveggen…

Anders Olsen - Salgssjef - tlf: 920 67 844
anders.olsen@kontorkompaniet.no
Anders er en jovial ung mann som har vokst opp i kontormøbelbransjen, og fant sin arbeidslyst i å søke sine utfordringer her. Han er imøtekommende med godt humør, er lett å forholde seg til, og gjør deg rett og slett glad på en dårlig dag. Han har god fagkunnskap, og lytter aktivt for å forstå dine behov. Bli ikke overrasket om du ser ham godt i gang med å montere møblene han solgte deg, for Anders strekker seg langt for sine kunder.

Laila Lærdal - Interiør designer - tlf: 922 66 424
laila.laerdal@kontorkompaniet.no
Trenger du innspill til form og farge så er Laila den du søker. Hun er utdannet interiørdesigner og har et kreativt øye for å skape et trivelig og funksjonelt miljø. Kontormøbler får en helt ny betydning når hun har hatt en finger med i spillet. Hun møter deg alltid med godt humør, orden i fargekartene, og gir seg ikke før du er fornøyd med løsningen. Laila har lang erfaring med møbler og design, og skaper raskt tillit når hun med fokusert blikk visualiserer og deler sine tanker og ideer for nettopp dine rom. Hun er profesjonell til fingerspissene, og har et glimt i øyet som gjenspeiles i den trillende latteren og det store medfølgende smilet. Når hun ikke farter rundt på Forus med stoffprøver under armen, kan det hende du finner henne godt plantet i godstolen hjemme på Gausel, mens hun ler seg igjennom siste sesong av Solsidan.

Nikolai Johannessen - Lagersjef - tlf: 454 36 348
nikolai.johannessen@kontorkompaniet.no
Hvis du har sett Rogalands tøffeste lastebil så er det Nikko som sitter bak rattet. Han vet hva han driver med, og har alltid planen klar. Nikko er svigermors og enhver facility managers drøm. Han er smilende, pliktoppfyllende og bransjens beste montør til å følge opp deg som kunde. Nikko har alltid orden i verktøyet, og du kan stole på at han har full kontroll på det du er opptatt av. Nikko sin førsteprioritet er å gjøre seg ferdig med leveransen, og han skuffer ikke. Han er opptatt av å levere godt arbeid. Nervene er i sjakk under de mest krevende situasjoner, som da han skulle henge opp en tavle for kona til sjefen, og det første han ble spurt om var om han hadde tatt med vater. Ellers er Nikko ett av Kontor Kompaniets yngste medlemmer og sørger for å holde gjennomsnittsalderen nede. Villmarkens sønn, som han ønsker å bli kalt er opptatt av jakt, fiske og fridykking når han ikke er ute å leverer møbler.

Jenny-Ann Hammer - Regnskap - tlf: 922 05 245
regnskap@kontorkompaniet.no
Jenny Ann må være Rogalands livligste regnskapsdame. Mellom lønnskjøringer og fakturabehandling har hun alltid en god historie på lur. Hun forteller med ivrig gestikulering, sammen med den mest smittsomme latteren på kontoret. Jenny Ann jobber konsentrert og dedikert med oppgavene, og forklarer tydelig når det er noe hun skal ordne opp i. Da gjelder det å ha god tid, for det kan av og til ta litt laaaang tid å komme til poenget. Men vi har lagt merke til at dette går igjen i familien, og har lært oss å verdsette detaljorienteringen. Vi har dessuten utarbeidet teknikker for å fremskynde poenget. Når Jenny Ann ikke er å finne bak kalkulatoren, er det bare å ta turen til Knaben, og følge latteren fra parkeringsplassen til den koselige hytta hun og mannen kaller sitt andre hjem.